Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Vastag Csaba felesége már az első napon elsírta magát a Nyerő Párosban

Vastag Csaba és gyönyörű felesége is része a Nyerő Páros mezőnyének, de már az első napon elsírta magát az énekes kedvese.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Vastag Csaba is sokáig kereste az igazit, majd rátalált arra a nőre, aki az élete értelmét jelentheti. Olyannyira jól működik közöttük a kapcsolat, hogy nemrég összeházasodtak, és igazi álomszerű életet élhetnek.

Talán még arra sem volt példa a Nyerő Párosok történetében, hogy alig pár nappal egy esküvő után költözzön be egy páros a villába. Márpedig ez a helyzet, így Csabáék valamilyen szinten az RTL műsorába mentek nászútra. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Hatalmas kaland vár rájuk, és láthattuk az előzetesben, köztük is lesznek igazán feszült pillanatok. Az első nap sem volt sima, és egy igazán megható pillanatot is láthattak a nézők, miközben a páros interjút adott.

Vastag Csaba és felesége az esküvő után azonnal beköltözött a Nyerő Páros villájába, így az sztárpárshow-ban kezdik a mézes heteket – írja az RTL Magyarország az első adásrészt követően az összefoglalójában.

„Nagy fellélegzés, hogy jött az életembe, nekem a világot jelenti” – mondta szerelméről az X-Faktor első nyertese. Szívszorító vallomásától Evelin is meghatódott, és interjú közben sírta el magát. „Olyan szépen beszélsz mindig rólam!” – mondta a könnyeit törölgetve.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.