Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Vastag Csaba felesége már az első napon elsírta magát a Nyerő Párosban

Vastag Csaba és gyönyörű felesége is része a Nyerő Páros mezőnyének, de már az első napon elsírta magát az énekes kedvese.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Vastag Csaba is sokáig kereste az igazit, majd rátalált arra a nőre, aki az élete értelmét jelentheti. Olyannyira jól működik közöttük a kapcsolat, hogy nemrég összeházasodtak, és igazi álomszerű életet élhetnek.

Talán még arra sem volt példa a Nyerő Párosok történetében, hogy alig pár nappal egy esküvő után költözzön be egy páros a villába. Márpedig ez a helyzet, így Csabáék valamilyen szinten az RTL műsorába mentek nászútra. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Hatalmas kaland vár rájuk, és láthattuk az előzetesben, köztük is lesznek igazán feszült pillanatok. Az első nap sem volt sima, és egy igazán megható pillanatot is láthattak a nézők, miközben a páros interjút adott.

Vastag Csaba és felesége az esküvő után azonnal beköltözött a Nyerő Páros villájába, így az sztárpárshow-ban kezdik a mézes heteket – írja az RTL Magyarország az első adásrészt követően az összefoglalójában.

„Nagy fellélegzés, hogy jött az életembe, nekem a világot jelenti” – mondta szerelméről az X-Faktor első nyertese. Szívszorító vallomásától Evelin is meghatódott, és interjú közben sírta el magát. „Olyan szépen beszélsz mindig rólam!” – mondta a könnyeit törölgetve.