Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Várkonyi Andrea szerint tanítani kellene Mészáros Lőrinc érzelmi intelligenciáját

Várkonyi Andrea nagyon tiszteletteljesen és őszintén beszélt a férjéről, Mészáros Lőrincről, akit sokan másnak állítanak be, mint amilyen valójában.

Fotó: Dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke megnyitó beszédet mond a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án. A tantermen kívüli világgal és a munka világával is összeköti az oktatást a High-Tech Suli program. MTI/Balogh Zoltán
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Várkony Andrea nagyon boldog a férje mellett, és nem titok, hogy szerelmesek. Boldog házasságban élik az életüket, mindketten jó pár évet tagadhatnának le a korukból, ami saját maguknak is köszönhető, hiszen odafigyelnek a részletekre. Egyértelműen nagyon pozitív hatással van Lőrincre Andrea, és ez visszafelé is igaz.

Ilyen egy jól működő kapcsolat, házasság, ám nyilván az ő helyzetük egészen más, mint egy átlagemberé, mivel országosan ismertek. Számukra sokkal körülményesebb úgy elmenni sétálni a városban, vagy bárhová, hogy ne bámulják meg őket. Ez sajnálatos módon az ismertséggel jár, minden sztárnak, hírességnek, ismert embernek meg kell küzdenie ezzel, amit nehéz megszokni. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Számos pletyka, ferdítés és hazugság lát napvilágot a bulvármédiában, vagy önmagában a közösségi médiában. Andrea többek között azt is tisztázta, hogy a férje nem esett át gyomorszűkítő műtéten, gyomorgyűrűje sincs, illetve nem beteg. „Húszéveseket megszégyenítő a laboreredménye, heti háromszor edz, és minden étkezéskor a fele ételnek csak a felét eszi meg. Önszántából kezdett el fogyókúrázni nem sokkal azelőtt, hogy egymásba szerettünk.” – mesélte a Story-nak adott interjújában.

Andrea szerint a férjének jó ízlése van, és az öltözködése amiatt változott meg, mert lefogyott. Ami pedig a sajtóban látott ítélkezéseket illeti, Lőrinc teljesen más a való életben, mint amit állítanak róla. Ennek kapcsán beszélt az üzletember felesége arról is, hogy kevesen ismerik igazán Mészáros Lőrincet, akire nagyon büszke. Szerinte a rosszakarók egy teljesen más ember képét festették le a férje személyében, aki a valóságban nem létezik, mert ő nem olyan.

„Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók. És tudjuk, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni.” – tudhattuk meg Andreától.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.