Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Keressük a szavakat, de nem találjuk Varga Izabella bikiniformája láttán

Fotó: Instagram/Varga Izabella

Takács Petra

2022. június 9. - 00:04

Vannak pillanatok, amikor a szavak valóban elfogynak, és a látvány veszi át a főszerepet, és ez ebben az esetben különösen igaz.

Varga Izabella korunk egyik legszebb színésznője, de ha évtizedeket megyünk vissza az időben, akkor is ott lenne a legcsinosabb művészek között. Ráadásul olyan kivételes módon fiatalos, hogy arra nincsenek szavak.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Azok, akik kíváncsiak arra, milyen lett a sztár idei bikiniformája, most több fotót is láthatnak róla, és nem fogtok csalódni. Többször meglepett már bennünket a rendkívül fotogén színésznő, de azt kell mondjuk, most minden képzeletet felülmúlt.

„Tisza menti lány vagyok, örök szerelmese ennek a csodaszép, szelíd folyónak. Szeretem az illatát, a színét és a hűvös párát, ami esténként körüllengi, és felidézi bennem a sok-sok emléket, ami hozzá köt…” – írta az érzelmes bejegyzésében a kiváló színésznő.

Koncz Zsófia ebben a csinos szettben jelent meg első munkanapján miniszterhelyettesként

„A családom ismeri a rajongásomat, így egyetértettek, hogy egy hosszú hétvégére a Tisza legnagyobb hazai kanyarulatában lévő Barack Termál Resortba szökjünk feltöltődni.” – folytatta Izabella, aki több mint jól tartja magát.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.