Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Újra lesz ValóVilág, a VV12 már várja a jelentkezőket

Az RTL nem küldi hosszabb pihenőre a népszerű ValóVilágot, és már várják az új jelentkezőket, mert új évadot kap a széria.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

A ValóVilág küzdelmei folytatódnak, újabb évadot kap a műsor, és ezúttal is nagy nyeremények várhatóak. A ValóVilág már a 12. évadára készül, és itt a nagy lehetőség arra, hogy egyesek megváltoztassák az életüket. Majka és Nádai Anikó remek példa lehet arra, hogy nemcsak azok nyerhetnek, akik a végén az első helyen végeznek.

Majka és Anikó nem nyerte meg a saját évadát, viszont óriási karriert futottak be. A rapper hosszú évek múltán visszatért az RTL-hez, és sokan azt sejtik a háttérben, hogy az X-Faktor új mentora lehet Pápai Jocival. A TV2 szintén változtat, mert idén nem lesz Sztárban Sztár leszek!, cserébe visszatér a Megasztár, és óriási összeget lehet majd nyerni a tehetségkutatóban. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

„A ValóVilág (gyártó: Paprika Studios) előző évadainak győztesei már megvalósították az álmaikat. A hamarosan induló valóságshow 12. szériájába jelentkezők is lehetőséget kapnak erre, hiszen Magyarország elsőszámú “luxusbörtöne” ismét várja lakóit, akik egy életre szóló kalanddal gazdagodhatnak idén nyáron. A leendő villalakók közül a legjobb több évi bérét viheti haza nyereményként.” – írja az RTL Magyarország a közleményében.

Hamarosan újabb információk derülhetnek ki a ValóVilág 12. évadáról, és azok, akik úgy érzik, készen állnak a kihívásra, erre a linkre kattintva tudnak jelentkezni. Arról egyelőre nem érkezett hír, pontosan mikor indul a műsor, de valószínűleg hasonló lesz az időrend, mint amihez a korábbi években hozzászokhattunk.