Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Nagyon rövid időn belül indul a Valóvilág12

Kiderült, hogy a vártnál is hamarabb indul útjára a ValóVilág12, ami továbbra is fontos része az RTL Magyarország programjának.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy a ValóVilág12 megnyissa a kaput, amit hivatalos közleményben jelentettek be. A nézők 24 órában követhetik figyelemmel az eseményeket, így gyakorlatilag semmiről sem maradhatnak le.

Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. Mindennapjaikat a nézők 24 órában követhetik nyomon az RTL+ streaming platformon, ahol a felhasználók teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek – olvasható az RTL Magyarország közleményében. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Tizenkettedik alkalommal tehetik próbára magukat a villalakók, akik ezúttal is számtalan izgalmas kihívással találják szembe magukat, mígnem a végén egyvalaki kimondhatja: „Én vagyok az, aki mindent visz!” Az addig vezető út azonban megannyi Kiválasztással, Kihívással és Párbajjal teli. Ha a villalakó minden akadályt legyőz, a Fináléban bizonyíthat és vívhat meg a nézők végső szimpátiájáért, valamint a főnyereményért. Féltett titkok, érzelmek, dráma, feszültség: a ValóVilág12 elképesztő fordulatokat tartogat mindenki számára!

Majkából az egyik legnagyobb sztár lett

A menetrend nagyjából megszokott, jön a beköltözés, majd szép lassan elkezdődik a játék, az ádáz csata a főnyereményért. Sokat nyerhetnek azok, akik beköltöznek, de láthatjuk, kevesen maradnak fent a média vízének felszínén, a 90% a feledés homályába veszett, míg Majkából például Magyarország egyik legnagyobb sztárja lett.

A Beköltözés 21:00-tól élőben látható az RTL+ felületén, amellyel párhuzamosan az RTL nézői is szemtanúi lehetnek a villalakók bemutatkozásának és Villába lépésének. Ekkortól veszi kezdetét a játék, ami valóság: az RTL+ felhasználói pedig napi 24 órában streamelhetik mindazt, ami a Villa falain belül történik.

Sőt, nemcsak betekintést nyerhetnek a ValóVilág12 játékosainak életébe, de mindent megtudhatnak kedvenceikről, a történésekről, valamint egyes exkluzív tartalmakat, csak az RTL+ felületén követhetnek nyomon. Az Összefoglalók mindennap 20:00-tól az RTL+ felületén jelentkeznek, 22:00-tól pedig a Cool nézői is figyelemmel kísérhetik a villalakók életének legizgalmasabb történéseit.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.