Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,88 Ft
Euró
394,20 Ft
Font
461,20 Ft
Bitcoin
71,467 $

Valaki nagyon felidegesítette Tolvai Renit, aki keményen reagált

Vannak pillanatok, amikor Tolvai Reninél is elszakad a cérna, és kiírja magából a dühét, és most is valami hasonló történhetett.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Vannak pillanatok, amikor Tolvai Reninél is elszakad a cérna, és kiírja magából a dühét, és most is valami hasonló történhetett.

A legtöbb alkalommal egyik sztár sem érdemli meg a keményebbnél keményebb kommenteket. Egy rettentő rossz irányt kezdett el követni a társadalom egy része, méghozzá minősíthetetlen stílusban, és nem látni a fényt az alagút végén. Soron kívül Szoboszlai Dominik az Arénában tart közönségtalálkozót az Európa-bajnokság előtt

Azzal, hogy az internet teljesen elterjedt a Földön, és annak a használata olyan természetessé vált, mint egy szimpla levegővétel, rendkívül sok káros dolgot is generált. A közösségi média kialakulásával pedig még inkább felgyorsultak az események.

Egészen elképesztő gyűlölethullámok alakulnak, és az emberek csak követik egymást, miközben a többség néha nem is informálódik a tartalom valódiságáról. Divat lett valakit utálni, gyűlölni, megvetni, vagy pocskondiázni.

Nem egy olyan személy van, akik átlépik azt a bizonyos határt, miközben valakinek a halálát kívánják és olyan stílusban beszélnek az adott hírességről, hogy azért akár jogi útra is lehetne terelni az ügyet. Nap mint nap olvasni ilyen hozzászólásokat a közösségi médiában.

Beszóltak Vajna Timinek, aki egy mondattal elintézte a dolgot

Tolvai Reni is sokat tudna beszélni arról, hogy milyen üzeneteket kapott már a karrierje során, és most úgy tűnik, ismét betelt nála a pohár. Az Instagram oldalán egy sztoriban írta ki magából a dühét, köszönhetően valakinek, aki nagyon tiszteletlen lehetett vele.

„Most már tizedjére fordul elő velem, hogy valaki ír valami p*tkány dolgot nekem, és rákattintok a profiljára, és honnan van? Az én szülővárosomból…” – írta kissé dühödt hangulatban Reni, aki a romániai Oradeában látta meg a napvilágot 1991 márciusában.