Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Vajna Timi péntek 13-án megmutatta a bikiniformáját

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vajna Timi erős formában és látványos vonalakkal vágott neki 2023-nak, ami lehetséges, hogy az ő éve lesz.

Vajna Timi mindig is a média középpontjában lesz, hiszen az egyik legismertebb magyar híresség. Az azonban sokat segít neki, hogy javarészt az Egyesült Államokban él, így kikerült a hazai lapok látóteréből.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Időről időre hazalátogat, és noha megszerezte az amerikai állampolgárságot, egyértelművé tette, hogy elsősorban továbbra is magyarnak tartja magát. Szereti Magyarországot, a családja és több barátja is ebben az országban él.

Csak keveset tudni Timi magánéletéről, nagyjából annyit, amennyit ő megoszt erről a közösségi oldalán keresztül. Még a pletykák is ritkák róla, ami nagyban köszönhető annak, hogy a világ másik felén éli az életét.

Voltak nehézségei az élete során, mind fizikálisan, mind pedig lelkileg. Most viszont úgy tűnik, hogy ez egy igazán boldog év lehet számára, amire nagyon vágyhatott, és 2023 valóban elhozhatja azt, amit szeretne.

Egy biztos, Timi péntek 13-án is formában volt, amiről prezentált egy fotót. Továbbra sincs rajta egy csepp felesleg sem, nagyon sokan irigylik őt a vonalai miatt, ami mögött egy egészséges életmód áll, kiegészülve az edzésekkel.

Még több bulvár: Rátkai Mimi vonzó formájától csak úgy izzik a levegő