Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Rátkai Mimi vonzó formájától csak úgy izzik a levegő

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő egyik legismertebb szereplője jobbnál jobb formát mutat, és hol van még a 2023-as nyár.

A 2023-as nyári szezon is izgalmasnak ígérkezik, számos nagy fesztivált, koncertet rendeznek a következő hónapokban. Mindig izgalmas a nyárra várni, ami sokaknak új szerelmet is hoz, így még inkább emlékezetesek lehetnek azok a hónapok.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Egy baj van a nyárral, mégpedig az, hogy villámgyorsan eltelik. Emiatt csak remélni tudjuk, hogy már májusban megkapjuk az első igazán jó időt, és egyik igazi nyári hónap sem fog elszállni a hidegebb, rosszabb időjárás miatt.

Igenis szüksége van az embereken a napsütésre, arra, hogy későn menjen le a nap, és este is kellemes idő legyen. Megvan ennek a maga pozitív hatása, csak mint azt fentebb jeleztük, nem tart sokáig a szezon.

Közben gőzerővel készülnek a nyári formák, egyre feljebb kapcsolatnak a konditermekben az emberek, bár vannak, akiknek már most olyan erős vonalakkal rendelkeznek, hogy bármikor “hőségriadót” hirdethetnénk.

Rátkai Miminek már minden izma készen áll arra, hogy ott legyen a parton, mint azt alább is láthatjátok. A Nagy Ő sztárja szokásához híven elegánsan és szexin köszönt be az egyre nagyobb Instagram oldalán.

Még több bulvár: Lencsés Luca fenékformája már most készen áll a nyárra