Dollár
431,14 Ft
Euró
422,90 Ft
Font
481,91 Ft
Bitcoin
19,675 $

Vajna Timi Európa egyik legformásabb fenekével rendelkezik

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Takács Petra

2022. július 23. - 20:07

Lesznek, akik mindezt túlzásnak gondolhatják, de ha megnézik a fotókat Vajna Timiről, akkor bizony el fognak gondolkodni.

Annak ellenére, hogy tele vagyunk edzőtermekkel és minden eddiginél nagyobb az érdeklődés az egészséges életmód iránt, mégis sokan vannak, akik elhízottan élik az életüket, és ezzel akár éveket vehetnek el maguktól.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Elég, ha csak kisétálunk az utcára, és láthatjuk, hogy hányan vannak, akik rendkívül egészségtelen életet élnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenkinek fitneszmodellnek kellene lennie, mert távról sem.

Az azonban elvárható lenne, hogy az emberek igenis tegyenek az egészségükért, mert annak erős mentális hatásai vannak. Életek változnak meg azzal, ha valaki sportol, és egészségesen étkezik, aminek teljesen normálisnak kellene lennie.

Vajna Timi pedig a másik véglet, mert szuper-fitt, zseniális teste van, és az emberek többsége dob egy hatást a formájától. Azok a fotók, amik nemrég jelentek meg róla, egyenesen szenzációsak, és megint magasra tette a lécet.

Aranyba öltözött Paris Hilton, ez ám a parti szett

Görögországból jelentkezett be Timi, és mint azt láthatjuk, a fenékformája egyenesen tökéletes, mértanian kerek formákat hozott össze. A többi fotó láttán is lesznek, akik sokkot kapnak, de Timi már csak ilyen, rendkívül szexi.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.