Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Lenyűgöző formában van A Konyhafőnök és a Mestercukrász versenyzőnője

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vajda Lucánál fittebb hírességet csak nehezen lehetne találni, ami nem kizárólag a formájára értendő, amibe nem lehet belekötni.

Vajda Luca személyében egy életvidám fiatal nőt ismerhettünk meg a Mestercukrászban, amit A Konyhafőnök követett. Egészen a döntőig jutott a főzőversenyben, ahol nem volt szerencséje, pedig maximálisan megérdemelte volna a győzelmet.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Rendkívül intelligensen viselte a vereséget, és arra koncentrált, hogy sokat tanult, rengeteg élményt gyűjtött. Néha a sors másképpen dönt, majd később sokkal többet ad, és ez talán így van a mindig mozgásban és edzésben lévő Lucával is.

„A napokban feltették nekem azt a kérdést, hogy: “Mit szeretnék tenni annak érdekében, hogy egészségesebb és boldogabb legyek? Gyerekkorom óta sportolok versenyszerűen, iskolába járok, sütök-főzök, dolgozom és mellette igyekszem élni az életem.” – írta a posztjában Luca.

„Hogy ez mit jelent pontosan? Heti 7-8 edzés, kalória számlálások vagy épp össze-vissza evés, korán kelés, későn fekvés vagy éjszakázás… és még sorolhatnám. Egy átlagos életritmust írtam le, ami szerintem senkinek sem ismeretlen. Nekünk, embereknek ez a normális.”

„A dolgunk az lenne, hogy harmóniát teremtsük a fentebb említett dolgok között. De legyünk őszinték! Úgy érzem, hogy ennél több mindent már nem tudok tenni annak érdekében, hogy életem 20-as éveit kimaxoljam. Pihenni szeretnék, kevesebb mindent csinálni egyszerre.”

„2023-ban nem fogok magamtól még több mindent elvárni. Megtanulok lassítani és nyugodtabb életet élni. Nem szeretnék ott lenni mindenhol is, vagyis de nagyon szeretnék, de sajnos nem tudok. Megkeresem azt a helyet, ahol épp lennem kell, és jól fogom magam érezni! Köszönöm a képet @dobrovszkiphoto.”