Vadonatúj túlélős játék jelent meg konzolokra és PC-re

Fotó: Creepy Jar
not image

Kulcsár Péter

2021.március.27 - 17:57

Habár egyelőre csupán számítógépen és Nintendo Switchen érhető el az új alkotás, hamarosan a Sony és Microsoft konzoljain is kipróbálhatjuk a game-et.

A Creepy Jar stúdió által fémjelzett Green Hell névre keresztelt játék az Amazonas őserdeiben játszódik, és bár nem az egyik legnépszerűbb túlélős game-ről beszélünk, mégis érdemes megemlíteni, hiszen rendkívül pozitív értékeléssel rendelkezik Steamen.

A játékfejlesztői gárda nemrég bejelentette, hogy a Green Hell azon túl, hogy VR eszközökre is meg fog jelenni 2021-ben, next-gen konzolokra, valamint PS4-re és Xbox One-ra egyaránt érkezik, azt viszont még nem tudni, pontosan mikor.

A Green Hell legutóbbi ízelítője szerint 2021 júniusát lőtték be megjelenési dátumnak, ez viszont még változhat, a fejlesztők ugyanis még nem tudták biztosra mondani, hogy addigra elkészülhetnek-e a PS5-ös és Series X-es portok, vagy sem.

A Forever Entertainment kiadónak hála meglepő módon Switchre már megvehetjük a játékot, hiszen a Nintendo jóvoltából 2020. október 8. óta letölthető és telepíthető a hordozható konzolra a túlélős kaland.

A Green Hell játékmenete a klasszikusokat idézi – vadásznunk, gyűjtögetnünk, építgetnünk, craftolgatnunk kell, miközben felfedezhetjük Amazónia csodás környezetét, beleértve természetesen a ránk leselkedő veszélyeket is.

Nemcsak túlélős game-ről van szó, hanem egy pszichotrillerről is, amit inkább nem részleteznénk, hiszen nem akarunk spoilerezni, inkább azt javasoljuk, ha tehetjük, vásároljuk meg a játékot, és éljük át mindazt, amit a játék tartogathat számunkra.