Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Üvegszilánkokkal teli hátizsákkal támadt rá egy házaspárra egy ittas somogyi nő

Először csak ok nélkül szidalmazta őket, majd akcióba lendült.

Fotó: Unsplash/CHUTTERSNAP A kép illusztráció.
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Somogy Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint felfüggesztett börtönbüntetésre számíthat az a nő, aki ittasan rátámadt egy házaspárra egy társasház bejáratában. A vádirat alapján a harmincas éveiben járó nő 2023 augusztusában, az utcán figyelt fel egy házaspárra, akiket ok nélkül szidalmazni kezdett alkoholmámoros állapotában.

Csakhogy mivel a vádlott a szidalmazással akkor sem hagyott fel, amikor a sértettek a társasházi otthonuk kapuján már bementek, a férfi visszafordult feltartóztatni a nőt, aki előbb ököllel, majd a hátizsákkal ütötte a sértettet. Az ittas nő hátizsákjában egy üveg bontatlan bor is volt, ami a dulakodás következtében eltört, s karcolásos sérüléseket okozott a férfinak. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Ezt látva a feleség igyekezett férje segítségére sietni, ám az ittas nő őt is megtámadta, és az üvegszilánkokkal teli hátizsákjával megütötte, illetve az arcán megkarmolta. Hiába hívták ki a rendőröket, az ittas nőt ez sem érdekelte, ezt követően is folytatta agresszív viselkedését.

Végül a sértettektől eltávolodva, továbbra is szitkozódva legalább egy gépjárművet megrúgott, míg egy másik gépjárműnek a motorháztetőjére felfeküdt. Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. A fénykép a bántalmazáshoz használt hátizsákról és benne lévő összetörött borosüvegről készült: