Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Legkevesebb 10 ukrán civillel végeztek az oroszok szerdán, köztük két gyerekkel

Fotó: Fotó: Civilek nejlonzsákban lévő holttesteinek azonosítását végzik rendőrök és hatósági személyek a Kijev melletti Bucsában 2022. április 6-án, mielőtt egy kijevi halottasházba szállítanák őket. Az ukrán hatóságok napokkal ezelőtt Kijev környékén készült fényképeket és videófelvételeket tettek közzé, amelyeken számos, utcán fekvő, civil ruhás ember holtteste látható. Az orosz kormány ukrán szélsőségesek provokációjának minősítette a történteket. MTI/EPA/Roman Pilipej
not image

Takács Petra

2022. május 18. - 22:00

Az ukránok tájékoztatása szerint legkevesebb 10 ukrán civil áldozatról tudni, akik szerdán vesztették életüket Donyeck területén.

A Sky News beszámolója szerint a részletek nem ismertek, de azt már tudni, hogy legalább 10 ukrán civil meghalt az orosz erők által végrehajtott támadásban. Két gyerek is van az áldozatok között, és további hét sérültről is beszámoltak.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Pavlo Kirilenko regionális kormányzó számolt be erről egy online üzenetben. Később valószínűleg a részletek is napvilágot láthatnak. Egyelőre azt sem tudni, hogyan haltak meg a civilek, lehetséges, hogy rakétatámadás történt.