Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Kedden eldőlhet az Újpest sorsa, Budapestre jött a tulajdonos!

Sajtóinformációk szerint hétfőn Budapestre érkezett az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet, aki kedden aláírja a klub eladásáról szóló papírokat.

Budapest, 2024. február 2. Kocsis Gergõ, az MTK (b) játékosa gólt fejel az Újpest kapusa, Molnár Zsombor (j2) mellett a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott MTK Budapest-Újpest FC mérkõzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. február 2-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Az MTK elleni sima, 3-0-s vereséget követően az újpesti szurkolók hangosan követelték a vezetőedző, Nebojsa Vignjevics távozását, ez pedig hamarosan be is következhet, egy másik, a lila fanok között nem túl közkedvelt személy mellett hagyhatja el a Megyeri útat, akár már a héten.

A Sportál információi szerint ugyanis hétfőn Magyarországra érkezett Roderick Duchatelet, a klub tulajdonosa, aki az edzés előtt közölte a játékosokkal a csapat jövőjére vonatkozó terveit – azaz azt, hogy kedden aláírja a megállapodást a klub eladásáról egy egyelőre meg nem nevezett vásárlónak – korábbi információk szerint a MOL-ról van szó. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Az is eldőlni látszik azonban, hogy a Vignjevics távozására váróknak még egyelőre várnia kell. Bár az edző az MTK utáni mérkőzésen még azt mondta, megértené, ha elküldenék, hétfőn kiderült, hogy a hét végi, Debrecen elleni mérkőzésen még ő fog a kispadon ülni. Az Újpest FC 18 forduló után csak a 9. a bajnokságban, utóbbi öt mérkőzésükön négyszer kikaptak.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.