Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Látványos újítást kap a Google Maps

Már tesztelik a Google Térkép alkalmazás új funkcióját, amely által látványosabb és realisztikusabb lesz a navigáció.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő

Még realisztikusabb lesz a navigáció a Google Térképben, elkezdték ugyanis bevezetni a 3D-s épületnézetet. Úgy tudni, az újdonság egyelőre az alkalmazás béta-verziójában, tesztjelleggel érhető el, néhányan viszont már kipróbálhatták.

A HVG az Android Police cikkére hivatkozva azt írja, az épületek 3D-s megjelenítését a Beállításokban, a Navigáció pontban lehet bekapcsolni – ami azt is jelenti, hogy bármikor vissza lehet állítani a normál nézetet, ehhez csak ki kell kapcsolni az opciót. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Az új nézetben az épületeket 3D-s változatban, a valós ismertetőjegyeik alapján lehet látni, ami segítheti az eligazodást is. Egyelőre nem ismert, hogy a közhasználatú Google Maps-változat mikor kaphatja meg az újítást, de a készültségi állapot alapján bizonyára nem kell sokat várni rá – jegyzik meg.

Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy van 10 androidos alkalmazás, amik rengeteg adatot gyűjtenek a felhasználókról: talán nem olyan meglepő, hogy valójában a legismertebb applikációkról van szó. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy hasznos újítás jön a Gmailbe.

Januárban pedig a sokak által használt Térkép alkalmazás bővült újításokkal, elsősorban éttermekhez köthetően, de év elején arra is fény derült, hogy immár valós időben követhető az összes Volánbusz a Google Térképen.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.