Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

“Rendszeresen drogozott” volt munkatársa szerint az újbudai rendőrgyilkos

Budapest, 2023. január 13. Rendõrök és mentõk Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasház elõtt 2023. január 12-én éjjel. Három intézkedõ rendõrt késsel sebesített meg egy támadó Újbudán, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót elfogták. MTI/Mátyus Tamás
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Rendszeresen drogozott és kicsapongóvá vált az újbudai rendőrgyilkos, mondta el egy ismerőse.

Előzmény:

 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, csütörtök este, miután téveszmétől gyötörve betört szomszédjához, a kiérkező rendőrök közül többet is megszúrt egy ámokfutó. Az eset során a 29 éves Baumann Péter főtörzsőrmester életét vesztette.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A tettes feltehetően kábítószer hatása alatt követte el a gyilkosságot, és ahogy a Blikk szerint egyik volt kollégája, akivel építkezéseken dolgozott együtt, elmondta, rendszeres használó volt:

“Nekem is elmondta, hogy használja ezeket a szereket. Kicsapongó, szélhámos lett, nem jelent meg a megbeszélt munkákon. Amikor eljött, akkor olyan lekezelően beszélt a fiatalabb munkatársakkal, mint a kutyákkal. Üvöltözött folyamatosan a 18-20 éves munkásokkal” – mondta.

Szombatra az is kiderült, hogy az ámokfutó éppen próbaidejét töltötte, amikor meggyilkolta a rendőrt, valamint más ügyek miatt is eljárás folyt ellene. Életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.