Clouds
21 Budapest
Dollár
353,68 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
432,36 Ft
Bitcoin
23,675 $

Újabb momentumos politikus lépett át a DK-ba

TÉMÁK:
#dk #Momentum
Fotó: Facebook/Béla Róbert Juhász
Belpolitika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Ez már nem az első alkalom, hogy egy momentumos politikus átlépett a DK-ba: korábban Buzinkay György döntött így, most pedig Juhász Béla, Sződliget polgármestere.

Az ATV szúrta ki, hogy miután Buzinkay György távozott a Momentumból és átlépett a DK-ba, egy újabb politikus döntött így: Juhász Béla, Sződliget polgármestere Facebook-oldalán jelentette be, hogy kilép a Momentumból és a DK-nál folytatja a munkát.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a politikus azzal indokolta döntését, hogy meglátása szerint csak Dobrev Klárával lehet legyőzni Orbán Viktort és a jelenlegi kormányt.

Azóta a DK is közzétett egy közleményt, melyben úgy fogalmaztak, Juhász döntése is azt bizonyítja, hogy egyre több településen ismerik fel, a DK és az Árnyékkormány Magyarország egyetlen lehetősége arra, hogy a kormány által magára hagyott és brutális rezsiárakkal küzdő kistelepülések újra a biztonság és a jólét szigeteivé váljanak.

Juhász bejegyzésében úgy fogalmazott:

“Komoly döntésre jutottam. A DK.-ban folytatom.”

Döntését egy hosszas indoklással támasztotta alá, melyben többek között arra is kitért, hogy meglátása szerint “a Demokratikus Koalíció ma a legerősebb és „legeurópaibb” ellenzéki párt Magyarországon”, hozzátéve, hogy “az a politikai erő, amely alkalmas és képes a Fidesz-KDNP korrupt és Magyarországot szociálisan, gazdaságilag és politikailag katasztrófába sodró, hazug rendszerének leváltására”.