Újabb drukkerek verekedtek össze Budapesten

Budapest, 2021. november 6. Az 1901-ben Korb Flóris és Giergl Kálmán építészek tervei alapján elkészült és 2015-ben felújított egykori Királyi Bérpalota épülete a fõváros V. kerületében, a Ferenciek terén. Az eklektikus épület földszintjén a Lidl élelmiszer-kereskedelmi hálózat egyik budapesti üzlete kapott elhelyezést. MTVA/Bizományosi: Róka László
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Ezúttal is lengyel elkövetőket fogtak el a rendőrök.

Mint arról korábban írtunk, a XIV. kerületben is intézkedniük kellett a rendőröknek, miután az esti Európa-liga döntőre érkező Sevilla és AS Roma szurkolók összeverekedtek.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

A hatóságok beszámolója szerint hét embert állítottak elő, a lengyel állampolgárságú személyek ellen csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás. Két embert kórházba kellett szállítani.

Ma már a második eset

Nem ez volt az egyetlen konfliktus a drukkerek  között, a police.hu közölte, hogy egy spanyol és egy olasz állampolgárt is bántalmaztak Budapest V. kerületében, szerdán 16 óra körül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei fokozott figyelmet fordítanak a biztonságra szerte a városban az esti meccs miatt, így néhány percen belül elfogták az elkövetőket.

A Ferenciek terén két lengyel állampolgárságú férfit fogtak el, elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van, ellenük garázdaság miatt indul büntetőeljárás.