Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Újabb turisták vesztették életüket egy lavinában

Két új-zélandi vesztette életét egy lavinában Hokkaidón, nem tudtak rajtuk segíteni, így rövid időn belül újabb halálos áldozatot követelt a természet ereje.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jeongmuk Kang
Ázsia

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban többen vesztették életüket lavina következtében. Legutóbb a japán Hokkaidón történt tragédia, és ezúttal is egy lavina végzett a túrázókkal, akiknek talán esélyük sem volt. A japán rendőrség megerősítette, két új-zélandi állampolgár halt meg, és már értesítettek a nagykövetséget az ügyben.

Adatvédelmi okokból nem adhattak ki bővebb információkat az áldozatokról. Ugyanakkor a jelentések szerint síelés közben vesztették életüket az új-zélandiak a Szapporo városától mintegy 90 kilométerre fekvő Yotei hegynél. A CNA azt írja, egy férfit és egy nőt találtak holtan a lavina után. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Ugyan kórházba szállították őket, de akkor már semmire nem reagáltak. Nem sokkal később halottnak nyilvánították a két áldozatot, míg egy harmadik sérült vállsérülést szenvedett.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.