Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Új műsort indít az RTL Klub, nem is akármilyet!

Fotó: RTL Magyarország
Kult
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Konyhafőnök rajongói nagyon örülni fognak a kezdeményezésnek, hiszen elindul a „Mestercukrász”, amire már várják a szenvedélyes édesség készítőket.

Érkezik a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök cukrászverseny, ahova várják azok jelentkezését, akik szenvedélyes édesség készítők – olvasható az RTL Magyarország hivatalos közleményében.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP után hamarosan érkezik a Konyhafőnök család legújabb tagja, a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök elnevezésű cukrászverseny (gyártó: Solaz Média), ahova várják azok jelentkezését, akik járatosak a sütemények, torták, krémek és csodás finomságok elkészítésében, és úgy érzik, hogy tudásukkal és szenvedélyükkel elnyerhetik a Mestercukrász címet.

Az 5 millió forintos nyeremény, a zsűri és a konyha várja a desszertcsodákat készítőket, akik lehetnek olyanok, akiknek a kisujjában van a cukrászat és a sütés összes fortélya, vagy éppen lelkes amatőr édesség zsonglőrök.

Gáspár Laci hatalmasat ment: „berúgta” az ajtót, és táncolni kezdett kora reggel (videó)

Aki úgy érzi, vagy akiről a környezete úgy gondolja, hogy a feledhetetlen édességek elkészítése igazán az ő terepe, az kattintson a www.rtl.hu/mestercukrasz/jelentkezz oldalra és jelentkezzen a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök versenybe.
Mutasd meg, hogy a Te édességeid a legjobbak, légy te a Mestercukrász és vidd haza az 5 millió forintos nyereményt!

A műsor jelentkező oldala:
www.rtl.hu/mestercukrasz/jelentkezz