Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Úgy tűnik, csak Fernandesnek fontos, hogy a Manchester Unitedben maradjon

Mesés szerződési ajánlattal kereste meg Bruno Fernandest a szaúd-arábiai Al Nassr, a váltást pedig korábbi csapattársa, Cristiano Ronaldo is szorgalmazza.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United középpályása, Bruno Fernandes nagyívű szerződési ajánlatot kapott a szaúd-arábiai Al Nassrtől. A szaúdi ajánlat állítólag megduplázná Fernandes jelenlegi keresetét a Unitednél, ahol a 29 éves középpályásnak 2026 júniusáig szóló szerződése van, további egy évre szóló opcióval.

Fernandes, aki jelenleg a United egyik legjobban kereső játékosa, új szerződést szeretne, hogy biztosítsa hosszú távú jövőjét a klubnál, az új tulajdonosi csoport, az INEOS azonban nem tekinti prioritásnak szerződésének újratárgyalását. Arra összpontosítanak ugyanis, hogy csökkentsék a klub magas bérkultúráját, amely az elmúlt évtizedben hatással volt a United pénzügyeire, így az INEOS jelenleg nem hajlik arra, hogy új feltételeket kínáljon. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Az Attacking Football azt írja, nem az Al Nassr azonban az egyetlen szaúdi klub, amely érdeklődik Fernandes iránt. Az újonnan feljutott Al Qadsiah, amelyet az olajipari óriás Aramco támogat és amely állítólag 700 millió fontos átigazolási költségvetéssel rendelkezik, José Mourinho mellett Fernandest is szívesen látná a klubnál.

Az Al Nassr várhatóan két külföldi játékostól is megválik a nyáron, ugyanis a hírek szerint David Ospina és Aziz Behich is távozik a klubtól, így felszabadul a hely az új igazolások számára, ráadásul a külföldi játékosok kvótáját is felemelik 8-ról 10-re a szaúdi ligában, ami további lehetőséget teremt a nemzetközi sztárok leigazolására.

Az Al Nassr jövedelmező ajánlata ellenére az INEOS továbbra is ragaszkodik Fernandes megtartásához, akit a United jövőjének fontos részének tekintenek, igaz, új szerződést a magas fizetése és kora miatt egyelőre nem szívesen ajánlanának neki. A középpályás iránt a Bayern München is érdeklődik, noha a német klub egyelőre nem tett ajánlatot.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.