Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Újabb UFO-t kaptak lencsevégre, amely a vízben merült el (videó)

Illusztráció/Flickr/Jesse Yuen
not image

Nagy Noel

2021. május 16. - 18:17

Ismét kiszivárgott egy amerikai haditengerészet által készített felvétel, mely egy minden eddiginél különlegesebb beazonosítatlan repülő tárgya (UFO) ábrázol.

A szivárogtatás ismételten Jeremy Corbell oknyomozó dokumentumfilmesnek köszönhető, aki már több UFO-felvételt hozott nyilvánosságra – adta hírül a Daily Star. Corbell nevéhez kötődik az úgynevezett „Piramis-UFO” is, amelyet a USS Russell kapott lencsevégre.

A frissen közzétett felvételt még 2019. július 15-én készítették a USS Omaha fedélzetéről. A fekete-fehér videón az látszik, ahogy egy „szokásos kinézetű” UFO, egy kör alakú objektum tűnik fel az égen a tenger felett.

Ezt követően azonban bizarra fordulnak a dolgok, ugyanis a hozzávetőleg 240 km/h-s sebességgel közlekedő objektum elkezdett az óceán felszínére ereszkedni, majd egyszer csak eltűnt, mintha elmerült volna a víz alatt.

„Hoppá, csobbant egyet!” – konstatálta a hajón tartózkodó egyik tengerész, akinek a hangján is hallható, hogy kifejezetten meglepődött. Jeremy Corbell szerint ráadásul azóta sem találták meg ennek a roncsát, és arról sem tudni, hogy az ismeretlen gépet megtalálták valahol.

Corbell beszámolója szerint a hadsereg még egy tengeralattjárót is bevetett, hogy levadásszák az UFO-t, ám nem találtak semmit, így továbbra is beazonosítatlan marad a gép. Ez pedig erősíti a teóriát, hogy az amerikai haditengerészet által felfedezett gépek úgynevezett transzmédium járművek, vagyis vízben és levegőben is működőképesek.

A filmes már korábban is hosszasan beszélt erről a témáról, és még azt is megemlítette, hogy elképzelhető a létezése egy „vízalatti bázisnak”, ahonnan ezek az UFO-k érkeznek. Mint mondta, úgy működhetnek, mint egy szárazföldi nagykövetség, és elméletben lehetséges, hogy víz alatt is képesek működni ilyen bázisok.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.