Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

A Twitter után az Instagramon is technikai probléma merült fel

Fotó: Unsplash
Smart
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Downdetector szerint a kiesés több mint 53 ezer embert érintett világszerte, Szingapúrban pedig 11 óra körül adódott a legtöbb nehézség.

A Twitter után az Instagram csütörtökön közölte, hogy a tegnapi nap folyamán több felhasználó is azzal szembesülhetett, hogy nem tudja elérni a közösségi oldalt, ami egy kis technikai probléma miatt következett be, ám mostanra ezt sikerült elhárítani.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

„Korábban egyfajta technikai malőr adódott az oldalon, amelynek következtében az emberek nem tudtak hozzáférni az Instagramhoz, ám mi igyekeztünk a lehető leghamarabb, pár órán belül kijavítani a hibát, így mostanra minden helyreállt”

– írta a vállalat Twitteren.

A Downdetector arról számolt be, hogy a kiesés több mint 53 ezer embert érintett világszerte, Szingapúrban pedig 11 óra körül adódott a legtöbb nehézség, amikor több mint 900 felhasználó képtelen volt belépni az oldalra.

Miközben az Instagram azon dolgozott, hogy helyreálljon a rendszer, az Egyesült Államokban még mindig problémákat tapasztaltak, legalábbis mintegy ezer fő számolt be erről – derül ki a Reuters beszámolójából.

Emellett az is kiderült, hogy Nagy-Britanniában, Indiában, Japánban és Ausztráliában még adódott némi nehézség, de az ezzel kapcsolatos bejelentések száma azóta 100 alá csökkent, bár a közösségi oldal szerint mostanra mindennek hibátlanul kellene működnie.