Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,52 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,56 Ft
Bitcoin
61,454 $

A Twitter után az Instagramon is technikai probléma merült fel

A Downdetector szerint a kiesés több mint 53 ezer embert érintett világszerte, Szingapúrban pedig 11 óra körül adódott a legtöbb nehézség.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Twitter után az Instagram csütörtökön közölte, hogy a tegnapi nap folyamán több felhasználó is azzal szembesülhetett, hogy nem tudja elérni a közösségi oldalt, ami egy kis technikai probléma miatt következett be, ám mostanra ezt sikerült elhárítani.

„Korábban egyfajta technikai malőr adódott az oldalon, amelynek következtében az emberek nem tudtak hozzáférni az Instagramhoz, ám mi igyekeztünk a lehető leghamarabb, pár órán belül kijavítani a hibát, így mostanra minden helyreállt” Soron kívül Lendvai Ildikó szerint kipukkadhat a Magyar Péter-lufi, nem szavazna rá

– írta a vállalat Twitteren.

A Downdetector arról számolt be, hogy a kiesés több mint 53 ezer embert érintett világszerte, Szingapúrban pedig 11 óra körül adódott a legtöbb nehézség, amikor több mint 900 felhasználó képtelen volt belépni az oldalra.

Miközben az Instagram azon dolgozott, hogy helyreálljon a rendszer, az Egyesült Államokban még mindig problémákat tapasztaltak, legalábbis mintegy ezer fő számolt be erről – derül ki a Reuters beszámolójából.

Emellett az is kiderült, hogy Nagy-Britanniában, Indiában, Japánban és Ausztráliában még adódott némi nehézség, de az ezzel kapcsolatos bejelentések száma azóta 100 alá csökkent, bár a közösségi oldal szerint mostanra mindennek hibátlanul kellene működnie.