Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Érdemes letölteni: ez az alkalmazás riasztást küld, ha porvihar fenyeget

Az Időkép applikációja fogadja a jelzést, és azonnal riasztást küld a felhasználóknak, akik így időben tudomást szerezhetnek a dologról.

Érdemes frissíteni: teljesen megújul a Spotify felülete

A cég alapító-vezérigazgatója szerint a frissítéssel egy teljesen új kezdőlap érkezik, amit az alapoktól gondoltak újra, még több interaktív tartalommal.

Jó hír, megszűnik az egyik legbosszantóbb hirdetéstípus a YouTube-on

A vállalat azzal magyarázta a döntést, hogy az ilyen hirdetések zavaróak lehetnek a nézők számára, lévén sokat kitakarnak a tartalomból.

A Twitter után az Instagramon is technikai probléma merült fel

A Downdetector szerint a kiesés több mint 53 ezer embert érintett világszerte, Szingapúrban pedig 11 óra körül adódott a legtöbb nehézség.

Újabb technikai probléma adódott a Twitteren, ami több ezer felhasználót érintett

A cég szerint mostanra megoldották a helyzetet, ám egy szakértő úgy véli, mindez arra utal, hogy a Twitter nem tesztelte le kellőképp a frissítéseit, mielőtt bevezette azokat.

További Hírek

A Citromail után újabb email-szolgáltatás lesz fizetős

A Fjordmail szerint az átállás egy fenntarthatóbb üzleti modellt valósít meg, és garantálja, hogy a szolgáltatást ne kelljen más email-szolgáltatókhoz hasonlóan bezárni.

Kiderült: régóta várt funkciót kap a WhatsApp

Jelenleg csak a szimpla szöveges üzenetek esetében működik a szerkesztés, de a képekkel együtt küldött kommentárokat már nem lehet megváltoztatni.

Fontos infó a Jófogás regisztrált felhasználóinak, 2 nap múlva letelik egy határidő

Az üzemeltetők arra kérik azokat, akik 2022. december 16-nál korábban frissítették jelszavukat, hogy most válasszanak maguknak újat.

Rossz hír a Citromailt használóknak: márciustól fizetni kell érte

Ha a későbbiekben is használni szeretnénk a szolgáltatást, mindenképp elő kell rá fizetni április 12-ig, vagy búcsút mondhatunk a hozzáférésünknek és a fiók teljes tartalmának.

Nem kell még lemondani a Facebookról: minden negyedik földlakó naponta használja

A 2021-es adatokhoz képest a tavalyi év utolsó hónapjában 4%-kal nőtt az oldal napi felhasználóinak a száma, s a növekedést Európában, az Egyesült Államokban és Kanadában is regisztrálták.

Több ezer felhasználó tapasztalja, hogy nem működik rendesen a Teams és az Outlook

A legtöbb panasz az Egyesült Királyságból érkezett, ám Etiópiában, Indiában, Srí Lankán, valamint a világ számos részén nehézségeket tapasztaltak.

Rekordot döntött a Steam: a hétvégén 10 millióan játszottak egyidejűleg

A hétvégén összesen 33 millióan jelentkeztek be a Valve játékplatformjára, ezzel pedig egy további rekord is megdőlt.

A Meta figyelmeztet, még mindig kémszoftverekkel veszik célba a felhasználókat

A Facebook anyavállalata figyelmeztetett, a felhasználókat, elsősorban az újságírókat és aktivistákat még mindig kémszoftverekkel figyelhetik meg.

Előrejelzés: 32 millió felhasználót veszíthet a Twitter a következő két évben

Kifejezetten borús előrejelzés jelent meg annak kapcsán, hogy Elon Musk milyen hatással van a platformra: mióta a világ leggazdagabb embere felvásárolta a Twitter szemmel láthatóan megugrott a gyűlöletbeszéd.

Elszállingóznak a felhasználók a Twitterről, ez a platform tarol helyette

A Hive Social egyre nagyobb teret hódít, miután a felhasználók szemmel láthatóan elfordulnak a Twittertől azóta, hogy Elon Musk felvásárolta a platformot és szinte minden egyes napra jut részéről valami meghökkentő kijelentés, vagy intézkedés.