Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Már nálunk sem lesz elérhető a Netflixes jelszómegosztás

A közlemény értelmében egy Netflix-fiókot egy háztartás használhat, ám ha valaki mégis meg szeretné osztani valakivel a Netflixet a háztartásán kívül, hozzáadhat egy vendégfelhasználót plusz pénzért.

...svg content...Fotó: Unsplash
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Netflix kedden közölte, hogy emailt küld azon felhasználóknak (Magyarországon is), akik a háztartásukon kívül is megosztják a Netflix-fiókjukat. Vagyis hamarosan véget ér az az időszak, mikor a fiókadatainkat (e-mail cím és jelszó) másokkal megosztva a háztartásunkon kívül is használható egy előfizetés.

Ám a közlemény nem részletezi, hogy a Netflix milyen módon ellenőrzi a profilmegosztást, illetve pontosan mi történik, ha a szolgáltató érzékeli, hogy valaki megosztja az előfizetését (azon kívül, hogy az érintett fiókok tulajdonosai levelet kapnak). Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

De a cég arra felhívta a figyelmet, hogy az eddig használt vendégfiókok egyedi előfizetéssé alakíthatók át, illetve az előfizetési díj mellett 990 forint/hó plusz összegért a megosztott profilok tovább használhatják az előfizetést – írta a 24.hu.

A Mandiner arra is kitért, miszerint az adott háztartásban élők bárhol – otthon, útközben vagy nyaralás alatt – használhatják a Netflixet, és kihasználhatják az olyan új funkciók előnyeit, mint a Profil átvitele vagy a Hozzáférés és eszközök kezelése.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.