Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Tuvic Aleksandra bevallotta, mindig az étterem színe alapján választ magának ruhát

Azt is elmondta, hogy egy-egy utazásra akár 5 perc alatt is össze tud pakolni, a tervezgetés viszont sokkal tovább tart ennél.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra úgy döntött, ő is követi a népszerű trendet: másokhoz hasonlóan közzétette az Instagramon azt a listát, amelyen összegezte, a világ mely országaiban járt már. Ez alapján fény derült rá, hogy a szőkeség már több mint harminc országba ellátogatott, köztük Szingapúrba, Srí Lankára, Thaiföldre, Kínába, Katarba és Ciprusra.

A Ripost megkeresésére azt is elárulta, melyik úti cél volt a kedvence. „Nehéz lenne megmondani, hogy melyik ország volt a kedvencem. Ha választanom kell, akkor Ausztráliát mondanám, az volt a legszebb. De sokkal fontosabb, hogy kivel utazom, és hogy milyen a hangulat. Volt már, hogy a rossz társaság tett tönkre számomra egy utazást, és emiatt nem tudtam kiélvezni a tájat, a kultúrát” – fogalmazott. Soron kívül Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Ezt követően azt a kérdést tették fel számára, mennyi idő alatt pakolja össze a bőröndjét. Mire ő rávágta: „Öt perc elég!”, hozzátéve, hogy a tervezgetés sokkal tovább tart. „Mindig kinézem előre, hogy milyen éttermekbe és strandokra megyünk majd, és ahhoz választok konkrét szetteket. Szeretem, ha a ruhám színe passzol az étterem csempéjéhez” – jelentette ki a Kőgazdag Fiatalok sztárja.

Ugyanakkor azt is leszögezte, hogy semmi feleslegeset nem szokott magával cipelni. „Céltudatosan pakolok, olyat nem rakok el, amit aztán nem vennék fel” – magyarázta. Majd hozzáfűzte, az utazásokat viszonylag spontán tervezi, így azt még nem tudja, idén hová megy, Amerika viszont mindenképp bakancslistás számára.

Tavaly év végén pedig Dubajban is járt, ahová a barátai is elkísérték. A közösségi oldalain megjelent képek alapján igazán jól érezte magát, a fürdőzéshez mindig egy csinos fürdőruhát választott, a különlegesebb alkalmakra pedig valami igazán figyelemfelkeltőt, amivel mindig kivívja a követői elismerését.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.