Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Tuvic Aleksandra a Párharcban: Sírni nem fogunk, nem a panelbe megyünk vissza

Tuvic Aleksandra finoman célzott rá, ha ki is esnek a Párharcból, nem egy panellakásba mennek vissza.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra korábban A Nagy Ő-ben, a Farm VIP-ban és a Kőgazdag fiatalokban is szerepelt. Kevesen mondhatják el magukról, hogy ilyen rövid idő alatt három nagyobb műsorban is lehetőséget kapnak.

Igaz, A Nagy Ő és a Farm VIP is hamar véget ért számára egy gyors kieséssel. Sőt, a Párharcban is nagyon közel állt ahhoz, hogy elsőként távozzon, de végül Nemazalány és párja voltak kénytelenek búcsúzni. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az énekesnő szívesen maradt volna, de hiába, ez a történet már azelőtt véget ért, hogy az elkezdődhetett volna. Aleksandra nagyon határozottan fogalmazott a párbaj előtt, és kiemelte, senkinek nem akar bizonyítania a villában.

A nagy pillanatok előtt arról beszélgettek, vajon milyen esélyeik lehetnek Nemazalány és Armand ellen. Mindeközben a többség egyértelműen Fanniékat várta vissza, de ez sem hatotta meg Aleksandrát.

Ami pedig az esetleges kiesésüket illeti, azt mondta, márpedig sírni nem fognak, nem egy panellakásba mennek vissza. „Sírni nem fogunk, nem a panelba megyünk vissza.” – jegyezte meg a rendkívül vonzó és csinos sztár.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.