Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Turbulencia miatt 12 ember sérült meg a Qatar Airways Dublinba tartó járatán

Újabb turbulencia okozta incidens történt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Saif Zaman
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A dublini repülőtér üzemeltetője, a DAA számolt be arról, hogy 12 ember sérült meg turbulencia miatt egy Dohából Dublinba tartó járaton: a Boeing 787-9-es Dreamliner repülőgép Törökország fölött repülés közben került turbulenciába.

A Qatar Airways QR107-es járatát a helyi idő szerint nem sokkal 13 óra előtt történt landoláskor a mentőszolgálatok, köztük a repülőtéri rendőrség és tűzoltók fogadták. Hat utas és a repülőgép személyzetének hat tagja megsérült. A BBC szerint a DAA szóvivője az incidens kapcsán megosztotta: Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

„A dublini repülőtér csapata továbbra is teljes körű segítséget nyújt a földön az utasoknak és a légitársaság személyzetének.”

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, egy hasonló incidens történt egy Szingapúrba tartó járaton a hét elején, melynek következtében egy 73 éves brit férfi életét vesztette, több mint 100 ember megsérült, köztük 20-an gerincsérülésekkel az intenzív osztályon vannak.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.