Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Tucker Carlson: aki szembe száll Orbán Viktor elképzeléseivel, az a gonosznak segít

Az újságíró biztos benne, a magyar kormányfő az egyetlen vezető Európában, aki megpróbálja megakadályozni Ukrajna teljes elpusztítását.

...svg content...Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Külföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Miért Orbán az egyetlen vezető Európában, aki megpróbálja megakadályozni Ukrajna teljes elpusztítását? Aki ezzel szemben áll, az a gonosznak segít” – fogalmazott Tucker Carlson amerikai politikai újságíró az X közösségi oldalon közzétett posztjában, amit az Index szúrt ki. De Carlson a bejegyzéséhez megosztotta Orbán Viktor miniszterelnök pénteki rádióinterjúját is.

Abban a kormányfő arról beszélt, hogy a békéért lépéseket kell tenni, és hogy „az EU soros elnökeként Magyarországnak nincsen arra mandátuma, hogy az Európai Unió nevében tárgyaljon, eszébe se jut”. Az amerikai újságíró egyébként tavaly nyáron Magyarországra látogatott, és akkor interjút is készített a magyar miniszterelnökkel. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

A beszélgetésben főleg az orosz–ukrán háborúról volt szó, aminek Orbán Viktor szerint abban a pillanatban vége lenne, ha Donald Trump lenne az Egyesült Államok elnöke. Mindemellett az újságíró arra készül, hogy megszólaltatja Volodomir Zelenszkij ukrán elnököt is, bár korábban azt állította, hogy hiába kért interjút az ukrán elnöktől, nem kapott választ.

Míg év elején Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készített interjút, hogy megmutassa, a nyugati média félrevezeti a közönséget, és célja ennek elfojtása. „A médiájuk korrupt. Hazudnak az olvasóiknak és nézőiknek, és ezt többnyire mulasztással teszik” – fogalmazott akkor, hozzátéve: „nem azért vagyunk itt, mert szeretjük Vlagyimir Putyint”, hanem „mert szeretjük az Egyesült Államokat, és azt akarjuk, hogy virágzó és szabad maradjon”.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.