Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Fotókon Tóth Gabi szombati napja Szentendréről

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Remek időjárás fogadta Tóth Gabiékat, akik közösen festegettek a meghitt szentendrei környezetben.

Tóth Gabi nemrég egy nagyon aranyos videót osztott meg, miközben pihenni próbált a férjével, Krausz Gáborral. A kislányuk viszont másképp gondolta a dolgokat, és hangosan játszott, élvezte a jó időt.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Gabiék nagyon boldogok, erős triót alkotnak, viszont a költözés finoman szólva sem ment simán. Csak később költözhettek be, emiatt találniuk kellett egy ideiglenes helyet, viszont egy ideje már a házukban vannak.

Egyre több dolog kerül a helyére, aminek Gabi is örül, és a nehézén túl vannak. Ami pedig Szentendrét illeti, Magyarország egyik legszebb környéke, miközben a város is közel van, gyakorlatilag tökéletes helyszín.

Ezzel együtt biztonságos is, sok a zöld terület, az emberek nyugodtak. Számos előnye van annak, ha Szentrendére költözünk, különösen egy kertes házba, aminek ugyancsak megvannak a maga szépségei.

Gabiék szombati napja is jól sikerült, a közös festegetés sem maradhatott ki. Az énekesnő a követők egészségére ivott, majd megosztott pár fotót, amiket erre a linkre kattintva érhettek el korlátozott ideig.