Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Szerelmesen ölelkezős fotó készült Tóth Gabiékról

Tóth Gabi és párja nagyon szerelmesek, a legújabb fotójuk is erről árulkodik, teljes lehet náluk a boldogság.

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabiról ismét megjelent pár pletyka, most épp arról, miért rohant ki a stúdióból. Nem sokkal később inkább tisztázta, hogy miről is volt szó, aminek egy vírushoz van köze, mely többek között a kislányát is megtámadta.

Szerencsére azóta sokkal jobban vannak, túl vannak a nehezén. Gabi ennek köszönhetően a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának döntőjére is fel tudott készülni, már alig várja a finálét vasárnap este. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Óriási pénzt fog nyerni a győztes, és ha mindez nem lenne elég, többek között egy drága autót is átvehet. Minden eddiginél nagyobb a nyeremény a TV2-nél, és valószínűleg ez a jövőben sem lesz másképp.

Gabi is éli az életét, amennyire az csak tudja, mert ismert emberként ez nem olyan egyszerű. Nehéz időszakok vannak mögötte, de most, hogy újra szerelmes, a napjai is egészen mások lehetnek, mint azelőtt.

Egyre több közös fotót posztolnak magukról, nem akarnak foglalkozni a negatív hangokkal. Sokkal inkább a saját érzéseikre koncentrálnak, és arra, hogy minden jó legyen. A róluk készült szerelmesen ölelkezős fotót erre a linkre kattintva érhetitek el.