Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Tóth Andi után Tóth Gabi is smink nélkül mutatta meg az arcát

Ez egyfajta trend is lehetne a hírességek között, amivel a természetességet hirdetnék a közösségi médiában.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Hangsúlyozzuk, semmi bajunk nincs azzal, ha valaki rendszeresen sminkeli az arcát, mert ez nagyon is normális dolog. Sőt, támogatjuk, de csak a minőségi sminket, hiszen sokan nem tudják, hol a határ, és szép lassan tönkreteszik a bőrüket, ráadásul rendkívül olcsó termékeket használnak.

Inkább maradjunk a minőségnél, amit általában meg kell fizetni, de mivel a bőrünkről van szó, ne szórakozzunk… Sajnos mégis rengetegen lépnek a rossz útra vagy épp fogalmuk nincs arról, hogyan kell szépen sminkelni. Név nélkül, idehaza is vannak hírességek, akik olyan sminkkel jelennek meg, hogy az már néha kínos. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Ez azért nem teljesen szubjektív, mert a minőségi smink pontosan arról szól, hogy nem a sminket szúrja ki az ember, hanem a szép arcvonalakat. Szóval ennek is megvannak a maga szabályai, máskor pedig jó smink nélkül lenni, vagy csak valami egészen minimális anyaggal, krémmel az arcunkon.

Az megint más kérdés, hogy egyesek olyan applikációkat használnak, amik teljesen megváltoztatják a karakterüket, és közel sem néznek úgy ki élőben. Ez súlyosabb probléma, és minden generáció használja, ami ugyancsak szomorú. Ezzel nemcsak másoknak, hanem saját maguknak is hazudnak.

Tóth Andi nemrég smink nélkül mutatta meg az arcát, amivel nagy sikert aratott. Most Tóth Gabi tett hasonlóan, aki rendkívül boldog az új párja mellett, már 1 éve vannak együtt, és minden stimmel közöttük. Gabi smink nélkül is sok dicséretet kap, míg azoknak, akik támadják, teljesen mindegy, hogy mit csinál.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.