Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Tóth Gabi felhőkarcoló lábakat villantott, nagyon penge formában van

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2022. június 9. - 16:54

Tóth Gabi szép csendben az egyik legdögösebb és legszexibb énekesnő lett Magyarországon, bár csak ritkábban látni tőle igazán szexi fotókat, visszafogottabb lett az évek során.

Tóth Gabi nélkül nincs Sztárban Sztár leszek!, ez nem is lehet kérdés, és a TV2 hasonlóan gondolkozott. Nemcsak amiatt, mert megosztó karakter, egyszerűen abszolúte hiteles, és ha valaki, ő aztán tudja, milyen egy zenei tehetségkutatóban szerepelni.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Ne feledjük, a konkurens RTL Klubnál az X-Faktorban is volt mentor, szóval rengeteg tapasztalattal rendelkezik, ami nagyon is értékes a műsor, a készítők, illetve a versenyzők számára, akikkel közösen dolgozik.

Emellett különleges személyiség, még akkor is, ha sokan nemigazán tudják hova rakni a karakterét. Inkább ilyenkor csak bántják, támadják, és erre napi szinten láthatunk példát, de Gabit már nem lehet meglepni.

Metzker Viki egyre őrjítőbben néz ki, Ibiza királynője bikiniben

Gyakorlatilag mindent hallott és látott már a támadások kapcsán, de szerencsésnek mondhatja magát, mert a való életben szeretet kap. A közösségi média az, amin keresztül sokan beleállnak, és támadják.

Lapozó: 1 2