Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,48 Ft
Euró
393,95 Ft
Font
460,01 Ft
Bitcoin
61,906 $

Metzker Viki egyre őrjítőbben néz ki, Ibiza királynője bikiniben

Szép lassan elfogynak a jelzők Metzker Viki tökéletes formájára, amit jelenleg a nászútján villant meg, miközben királynőként napozik.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Metzker Viktória a hazai sztárvilág krémjéhez tartozik, az egyik legnépszerűbb sztár, és egyúttal az egyik legvonzóbb is. Egyikkel sem lehet vitatkozni, kár lenne, mert a számok és a fotók önmagukért beszélnek.

Ha csak az Instagramot nézzük, Viki például lassan már 255 ezer követőnél jár, és ami még ennél is fontosabb, nagyon aktív a tábora. Sok ezer like fut be egy bejegyzésére, néha pár perc is elegendő ahhoz, hogy taroljon. Soron kívül Márciusban érkezik a katonák megemelt illetménye

Ez pedig komoly fegyvertény, szóval nem mindig a követők számára kell nézni, hiszen az aktivitás, az elért emberek azok, akik igazán számítanak. Vikinél mindkettő megvan, és a követők nem unják a tartalmait.

Nagy Melanie sokat sejtető reakciója Kulcsár Edina és volt szerelme, Varga Márk közös tetoválására

A nyári időszakban minden erősebb, a híres DJ megjelenése is, főleg most, hogy az esküvőjére csúcsformába hozta magát. Csodálatos fotók készültek róla, az emberek nem hittek a szemeiknek, és nem győzik dobálni a bókokat.

Lapozó: 1 2

Elon Musk beperelte az OpenAI-t és annak vezérigazgatóját "árulás" miatt

A techguru azt állítja, hogy Sam Altman és az OpenAI elárulta a ChatGPT gyártójának alapítói céljait, miszerint a profitszerzés helyett az emberiség javát szolgálja.