Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Tóth Gabi bevallotta, folyamatosan a kislányáért aggódik

Mint fogalmazott, állandóan azon agyal, hogy jól van-e Hannaróza, s ő maga jó anya-e, fel van-e készülve mindenre.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Tóth Gabi szerelmével, Papp Máté Bencével közösen gyerektárbort szervez, amely miatt mindketten izgatottak, ugyanakkor minden bizonnyal némi stressz is érheti őket, hiszen soha ezelőtt nem vágtak még bele hasonlóba. A program komoly szervezést igényel, óriási felelősség, hiszen gyerekekről van szó, akikre külön pedagógusok vigyáznak nap mint nap.

Emellett számos program várja majd őket, de meglepetésekre is számíthatnak, hiszen Gabi énekelni is fog nekik. A táborral kapcsolatos részletekre ebben a cikkünkben is kitértünk korábban. Most a Bors arról ír, Gabi és párja nemrég kimentek terepszemlére, hogy megnézzék a helyszínt és mindent kipróbáljanak, de közben az énekesnő fontos tapasztalatokat is szerzett. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

„Hosszú évek után íjászat közben éreztem először azt, hogy nem a problémáimra fókuszáltam, hanem teljesen ki tudtam szakadni a gondolataimból, szédületes volt és felszabadító. Látszólag nem egy nehéz művelet, de igazából ez egy nagyon komoly belső munka, óriási koncentrációt igényel” – fogalmazott a lapnak nyilatkozva.

Elmondása szerint ez az egész akkora hatással volt rá, hogy úgy döntött, el fog járni lovagolni és íjászkodni. Egyúttal elárulta, fontosnak tartja a belső békét, ám amióta édesanya, nehezen összpontosít egy valamire, hiszen ezer felé járnak a gondolatai. De persze a kislánya, Hannaróza az, akire a legtöbbet gondol.

„Állandóan azon agyalok, hogy jól van-e a kislányom, hogy jó anya vagyok-e, fel vagyok-e készülve mindenre, közben ott van a rengeteg munka és minden egyéb más, emiatt én sokszor nem is tudok feloldódni igazán” – vallotta be Tóth Gabi, aki szerint a táborral az egyik legfőbb céljuk, hogy önbizalmat adjanak azoknak a kicsiknek, akiknek kevesebb van.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.