Clouds
21 Budapest
Dollár
359,30 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
23,729 $

Mióta itt jártál:

Rendkívül elegánsan jelentkezett a konyhából Tóth Gabi

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabit a legtöbb alkalommal elegáns öltözetben láthatjuk, ahogyan most is, a Sugarbird különleges ruhájában.

Minden bizonnyal Tóth Gabi is hátradőlne, ha megtudná, hány különböző ruhadarabot viselt már az élete során. Mindez nagyban köszönhető a karrierjének, a televíziós műsoroknak, ahol mindig más és más megjelenéssel láthattuk.

Soron kívül Egyre több a halálos gombafertőzés, de zombiapokalipszistől nem kell tartani

Ez már önmagában rendkívül izgalmas, hiszen ilyenkor lehetősége adódik átszellemülni egy másik karakterré. Mintha csak egy filmben szerepelne, amivel különleges élményeket szerez, és ezeket senki sem veheti el tőle.

Mindig a belső élmények a legértékesebbek, amik megfoghatatlanok, mégis a legerősebben hatnak az ember lelkében. Gabinak sok ilyen élménye lehet, többek között a kislánya miatt is, aki nagyon gyorsan növekszik.

Gabi imád édesanya lenni, akárcsak feleség és énekesnő. Minden terület más és más, de egyvalami közös bennük, méghozzá az újdonság varázsa. Mindig tud újat mutatni az élet, ahogyan a divat is.

Alább a Sugarbird elegáns ruhájában láthatjuk Gabit, aki nagyon kényelmesen érzi magát ebben a tervezésben. Egyelőre még a sötétebb színek dominálnak ebben az időszakban, majd szép lassan azon kapjuk magunkat, hogy jön a tavasz és a nyár.

Még több bulvár: Lewis Hamilton megmutatta a felsőtestét a 2023-as szezon előtt