Clouds
21 Budapest
Dollár
359,84 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
446,05 Ft
Bitcoin
23,736 $

Lewis Hamilton megmutatta a felsőtestét a 2023-as szezon előtt

Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője interjút ad a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futama, az Egyesült Államok Nagydíja előtt a Circuit of The Americas versenypályán 2022. október 23-án. MTI/EPA/Greg Nash
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hétszeres világbajnok is gőzerővel készül a 2023-as szezonra, ami a harmadik egymást követő idény lehet, ha nem ér fel újra a csúcsra.

Lewis Hamilton mindenképpen minden idők egyik legeredményesebb versenyzőjeként fog visszavonulni a Forma-1-ből, de azt talán még ő sem tudja, mikor következik be az a bizonyos nap. Egy biztos, sokaknak hiányozna, és rengeteget tett hozzá az F1-hez, ahol sokáig verhetetlen volt.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Egyszer minden sorozat megszakad, ami az ő esetében is megtörtént. Először Nico Rosberg állította meg, majd Max Verstappen, és ha idén sem ő nyeri meg a bajnokságot, akkor ez már a harmadik egymást követő ilyen szezon lesz.

Hamilton motivált, évekkel ezelőtt életmódot váltott, ami látható a formáján. Az új szabályoknak köszönhetően több izmot pakolhatott fel magára, amit meg is tett, és jobban érezheti magát odabent, mint eddig bármikor.

Szeret edzeni, és ez a súlyzós edzésekre is értendő. Minden lehetőséget megragad, hogy jobb és jobb formába hozza magát. Folytatja a felkészülést, hiszen egyre közelebb és közelebb kerülünk a 2023-as idény kezdetéhez.

Mivel ez is egy rendkívül hosszú és kemény kiírás lesz a száguldó cirkuszban, Hamiltonnak is magasra kell tennie a lécet, fizikális szinten ugyancsak. Mint azt alább láthatjuk, nincs gondja ezzel a területtel, a rajongók pedig odavannak érte.

Még több bulvár: 120 gramm arany repült a közönség közé G.w.M. csuklójáról