Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Tóth Gabi edzőszettekben is nagyon vonzó (videó)

Tóth Gabi megmutatta az új edzőszettjeit, amikben nemcsak kényelmesen, hanem jól is érezheti magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi gyakorlatilag az énekesnői pályafutása elejétől kezdve középpontban van, de arra még ő sem számíthatott, hogy ekkora gyűlölet veszi körül a sok szeretet mellett. Ő is tudta, hogy megosztó lesz a karaktere, ugyanakkor az a szintű gyűlölet, ami időről időre körül veszi, sok határt lép át.

Emiatt nem egyszer mondta azt, hogy kész jogi útra terelni az ügyet, mert nemcsak őt, hanem a családját is támadják. Ezzel együtt olyan állításokat tesznek róla, ami egyenesen abszurd, amikkel nehéz mit kezdeni. Gabi most nagyon boldog, köszönhetően Papp Máté Bencének, aki új dimenzióba helyezte az életét. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Gabi minden eddiginél boldogabb és sportosabb, ami ugyancsak jó hatással van az életére. Együtt él a párjával Szentrendén, ennél aligha lehetnének boldogabbak, és nagyon hálás az énekesnő, hogy ilyen férfit adott neki a sors. Ki tudja, egy nap talán családot is alapíthatnak, sokan drukkolnak nekik.

Ugyan Gabi sosem volt sportoló, szereti a sportokat, és 2024-ben talán rekordot dönt, igyekszik még aktívabb lenni. A formájára sem lehet panasz, látványos vonalakat hozott össze, és ez olyasvalami, mely által nemcsak saját magát, hanem a követőket is motiválhatja a közösségi médián keresztül.

Érdemes megnézni a róla készült új videókat, amik erősen prezentálják, hogy jó úton halad előre. Talán ehhez hasonló tartalmakat még nem is láthattunk tőle, igyekszik nyitni, és mindig valami újat mutatni. Ha kíváncsiak vagytok Gabiról készült sportos videókra, akkor kattintsatok erre a linkre.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.