Dollár
397,43 Ft
Euró
404,17 Ft
Font
480,40 Ft
Bitcoin
23,940 $

Tóth Gabi nagyon erős dekoltázsa szimplán szexi

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2022. augusztus 6. - 04:42

Még mindig sokan igyekeznek támadni Tóth Gabit, aki ennek ellenére szép csendben az egyik levonzóbbá sztárnak mondhatja magát, ráadásul édesanyaként.

Tóth Gabinak is át kellett esnie a terhesség nehezebb időszakain, és noha általában a nők igyekeznek a lehető legjobban felkészülni erre az időszakra, valójában nagyon nehéz. Nagyon nehéz, mivel nincs egy olyan séma sem, ami mindenkinek segítene, egyszerűen ki kell tapasztalni.

Soron kívül Holnaptól ismét országszerte életbe lép a legmagasabb szintű hőségriasztás

Gabi is ezt tette, de nem panaszkodott, megélte a pillanatokat, hiszen tudta, hogy ez sokkal inkább áldás, és nem teher. Az énekesnő rendkívül hálás azért, hogy odafent kegyesek voltak vele, és egészséges a gyermeke, aki minden nap boldoggá teszi.

Valójában egyre boldogabbnak és boldogabbnak tűnik, ami a karrierjére is jó hatással van. Minden a helyére kerülhetett az életében, és alig várja az előtte álló eseményeket, miközben láthatjuk, hogy milyen erős formában van.

Beszédes szavak Molnár Gusztáv volt párjától

Időről időre megvillannak Gabi formás lábai, és abszolúte arányos a teste, bármennyire is igyekeznek őt bántani. Márpedig el kell ismerni, hogy nagyon fotogén, és smink nélkül sincsenek problémái.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2