Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

Beszédes szavak Molnár Gusztáv volt párjától

Fotó: Instagram/Fazekas Vivien
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 5. - 15:50

Mint ismeretes, Fazekas Vivi és Molnár Guszti házassága ezen a ponton véget ért, külön utakon folytatják tovább, ami mindkettejüknek lehetőséget ad arra, hogy részben újrakezdjék az életüket.

Sokan csak a Nyerő Párosból ismerhették meg Molnár Gusztit, a neves színészt, aki igazi sorozatsztárként vált kedvenccé. Párja, Fazekas Vivien pedig megtapasztalhatta, milyen, amikor az ember hirtelen ismertté válik, és támadás alá kerül.

Soron kívül Orosz védelmi miniszter: az szíriai terroristák hamis videókat forgatnak civilekre mért orosz csapásokról

A legmegosztóbb karakterek voltak a Nyerő Párosban, a tavalyi évadban, amit ugyan nem sikerült megnyerniük, számos élménnyel gazdagodtak. Rendkívül sok támadást kaptak, Vivien szintén, elképesztő mennyiségben érkeztek a bántások.

Mindenbe belekötöttek az emberek, amikbe csak tudtak, gyakorlatilag kontrollálhatatlanná vált mindaz, ami akkor történt. A páros sokáig kitartott egymás mellett, férjként és feleségként is, de végül nem folytatták tovább.

Gáspár Bea megerősítette, Győzike jelenleg is kezelés alatt áll

Nemrég Vivien bejelentette, hogy véget ért a házasságuk, külön utakra lépnek. Hogy mit hoz a jövő, azt nem tudni, de az biztos, hogy valami egészen más várhat rájuk, és Vivien is megérdemli a felhőtlen boldogságot.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2