Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,23 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
456,41 Ft
Bitcoin
66,084 $

Tóth Dávid világbajnok kajakozó súlyos sérülést szenvedett, titán lemezt ültettek a testébe

Az Ázsia Expressz győztese nem volt szerencsés, egy rosszul sikerült gyakorlat során olyan súlyosan megsérült, hogy operálni kellett.

Fotó: Pauman Dániel kajakozó (b), Veréb Tamás énekes, színmûvész (k) és Tóth Dávid világbajnok kajakozó (j) a hétvégi Nemzeti Vágta Adrenalin kocsitoló versenyén közös csapatban induló világbajnoki ezüstérmes férfi kajaknégyes és a Budapesti Operettszínház szólistái vizes edzésén a XXI. kerületi Kolonics György Vízisport Központban 2017. szeptember 15-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Style

Kiss László

Szerkesztő

Tóth Dávid népszerűsége töretlen, aki kiváló sportoló és remek médiaszemélyiség. A Nagy Ő-ben is sokan szerették volna meghódítani a szívét, de a végén csak egyvalaki nyerhetett. Sokáig nem tartott a kapcsolatuk, legutóbb pedig az Ázsia Expresszben szerepelt az egyik legjobb barátjával, Kucsere Gáborral. Megérdemelten nyerték meg a döntőt, amit alig hittek el, most azonban baj történt.

Egy félresikerült gyakorlat több mint sokba került Dávid számára, aki egy ideig nem edzhet, legalábbis úgy nem, mint azelőtt, de ennél van most nagyobb gondja is. „Elég egy rossz mozdulat, főleg egy kemény edzés végén, és meg is van a baj. Vállficam, mellizom szakadással lett az eredménye annak a bizonyos félresikerült gyakorlatnak. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Kiderült, hogy operálni is kellett a klasszis sportolót, aki több mint egy héttel ezelőtt esett át a ,műtéten. Két kisebb titán lemezkével rögzítették a mellizom egy bizonyos részét a felkarcsontra. „Múlt kedden megműtöttek, két kis titán lemezkével vissza lett rögzítve a mellizom egy bizonyos része a felkarcsontra. Tudom-tudom, baromi jól hangzik.”

„Ma viszont már megvolt a varratszedés és kb egy hét múlva a kartartót is ledobhatom. Utána meg jöhet a gyógytorna, ami nem lesz rövid, de pozitívan állok hozzá. A baj már megtörtént, a jelenlegi helyzetből kell kihozni a legjobbat, hogy újra 100%-os legyek. Szóval aggodalomra semmi ok, never give up, a törött szárnyú kis veréb is egyszer csak felépül. Vigyázzatok magatokra, jó egészséget mindenkinek, főleg az ünnepek előtt, hogy ne lábadozással teljenek a meghitt pillanatok.”

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.