Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Tóth Dávid újra szerelmes, már családjának is bemutatta a lányt

Mint kiderült, elég hamar megtalálta a közös hangot a családdal, a kajakozó pedig nagyon bízik benne, hogy ezután is minden nagyon jól alakul.

Fotó: Instagram/Tóth Dávid
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes magyar kajakozó a kiváló eredményei mellett a tévés szerepeléseiről is ismert. Például láthatták már a nézők az Ázsia Expresszben és a Nagy Ő-ben, előbbi műsorban különböző feladatokat kell teljesíteniük a versenyzőknek, s bizonyítani a kitartásukat, míg utóbbinál szépséges hölgyek szálltak versenybe azért, hogy végül elnyerjék a szívét.

Ennek ellenére sokáig magányos maradt, egészen mostanáig. Ugyanis a Kiskegyednek nyilatkozva elárulta, hogy szerelmes lett. Az interjú során, amelyből a Blikk szemlézett, a sportoló a család témát is érintette, itt pedig megjegyezte: a szülei kivétel nélkül mindig mellette álltak, bármiről is volt szó. Mint kiderült, ez A Nagy Ő kapcsán is így volt. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Ugyanis nem zavarta volna őket, ha fiuk egy műsorban találja meg az igazit. „Anyukám nagyon-nagyon támogat mindenben, és úgy volt vele, ha esetlegesen én itt fogom megtalálni a szerelmet, akkor találjam meg itt. Tehát teljesen támogató volt anyukám és apukám is” – árulta el. De azt is bevallotta, miután vége lett az első komoly kapcsolatának, sokáig nem talált rá önmagára, időre volt szüksége.

„Most teljes mértékben nyitott vagyok egy új kapcsolatra, és úgy néz ki, hogy alakulóban is van egy. Egy nagyon komolynak tűnő kapcsolat. Úgyhogy nem akarok semmit elkiabálni, még nagyon az elején vagyunk, de bizakodó vagyok, az biztos” – vallotta be Dávid. Szerelméről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy civil hölgy, akit még óv a ráirányuló figyelemtől.

Ezen a hétvégén viszont már bemutatta a szüleinek, akikkel gyorsan megtalálta a közös hangot. A családja kapcsán még a sportoló hozzáfűzte, olykor már arra utalgatnak a szülei, hogy nagyon jó lenne unokázni. Illetve azzal viccelődnek, hogy Tóth Dávidot az öccse már megelőzte, akinek két gyermeke is van.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.