Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Nyerő Páros: Hódi Pamela férje elismerte, napokon át dolgozott Muri Enikőék kiesésén

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 6. - 13:20

Most azonban jött egy „pofon”, mert Muri Enikő és Tóth Szabi visszatértek, aminek nyilván nem örült a nagy duó, kicsit sem.

Hódi Pamela és Muri Enikő között szinte tapintani lehet a feszültséget, finoman szólva sincs meg közöttük az összhang. Valószínűleg már nem is lesz, pedig Enikő Pamelának örült a legjobban a beköltözés napján.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Ez az öröm nem tartott sokáig, és közölte, annyit sem ér számára Pamela, mint egy üres szemeteszsák, amivel maximálisan leírta, mennyire zavarja őt. Tóth Bence felesége sincs érte oda túlzottan, a kiszavazás idején nem éppen pozitív szavakat fogalmazott meg róluk.

Most azonban újra ott vannak a villában, miután két, szintén korábban kiesett párost is legyőztek. Meggyőzőek voltak a játék során, megérdemelten juthattak vissza, amit Bence már nem akart elhinni, és rögtön törni kezdte a fejét, hogy most mi is legyen.

Érthető, mert Enikő és Szabi kemény játékosok, akik sokat tanulhattak a kiesésükből. Most valószínűleg másképpen fogják megközelíteni a dolgokat, de ha rosszul teljesítenek és veszélyzónások lesznek, akkor ismét egy lehetetlen helyzetben találhatják magukat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.