Tóth Andiból Wonder Woman lett (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. május 20. - 18:15

Tóth Andi lassan filmszerepet is vállalhatna, szívesen megnéznénk egy Wonder Woman jelmezben, mert a rúgásai, az ütései és az alkata már megvan hozzá.

Tóth Andi az elmúlt napokat lazára vette, megérdemelte a pihenést, és mint azt kiderült, az egyik legjobb barátnőjével lazult. Amíg ezt nem tudtuk, még arra is tippelhettünk volna, hogy egy új szerelemről van szó, de ezt követően Andiék reagáltak a sorainkra, méghozzá egy frappáns videóban.

Andinak így is vannak „szerelmei”, például a sport, az edzés, és a küzdősport. Valljuk be, ezekben sem ügyetlen, olyannyira nem, hogy enyhe túlzással még testőrre sem lenne szüksége, amit viccesen meg is jegyzett a legutóbbi videójában.,

Az évek alatt minden szinten előre tudott lépni, és jó látni, hogy nemcsak lelkileg erősödött. A fizikuma szintén sokat változott, és ezt csak magának köszönheti, mert igazán kitartó, motivált, és kemény.

Saját edzője is van, aki ráadásul finoman szólva is ért a harcművészethez, és sokat segít Andinak abban, hogy egyre jobbá váljon. Már számos videót láttunk arról, hogy az énekesnő milyen kemény az edzéseken, és itt van a legújabb.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.