Újra itt van Tóth Andi, lehet irigykedni

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Takács Petra

2021.június.11 - 04:09

Andinak nem kellett sok, alig pár óra alatt több mint 9 500 likeot kapott a szexi képe, miközben egy trendi farmert viselt.

Tóth Andi az évek alatt nagyon is kitapasztalta a közösségi médiát, ami gyakorlatilag napról napra képes változni, de mivel ebben nőtt fel, pontosan tudja, hogy miről szól ez. Nyilván nem mindig könnyű elfogadnia, amikor az emberek támadják őt.

A legtöbb esetben nem ad erre okot, de vannak olyan tartalmai, amik egyesek számára félreérthetőek, mint amikor például nemrég bemutatott. Az a kép már majdnem 14 ezer like-ot gyűjtött, és valamivel több mint hét nap telt el a megjelenés óta.

Az utóbbi időben érezhetően kevésbé aktív a fiatal énekesnő, ami talán annak is betudható, hogy folyamatosan dolgozik az új albumán, a klipeken és lesz pár fellépése is. Ennek nyilván a rajongók nagyon örülnek, ahogyan annak is, ha posztol.

A Konyhafőnök: a jelenet, ami sokat elmond Mengyi különleges és csodálatos karakteréről

Mivel gyakorlatilag csúcsra járatta a formáját, ami már a téli időszakban is készen állt a nyárik időszakra, a rajongók még boldogabbak. Nehezen lehetne belekötni, de mindig vannak, akik megpróbálkoznak ezzel.

Most egy nagyon kis laza otthoni képpel köszönt be, a farmer sokak nagy kedvence lehet, bár volt, aki a dekoltázsát dicsérte meg. „Kíváncsi vagyok, most miért fognak beléd kötni. De ne is foglalkozz az ilyen idiótákkal, nevesd ki csak őket”- írta az egyik hozzászóló.