A Konyhafőnök: a jelenet, ami sokat elmond Mengyi különleges és csodálatos karakteréről

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 19:14

Rendkívül jó látni azt, hogy valaki ennyire hálás tud lenni a családjának, akik maximálisan támogatják őt, és Mengyi joggal jutott be a TOP-3-ba.

A Konyhafőnök nemcsak a főzésről és a 10 millió forintos fődíjról szól, hanem egyúttal az érzelmekről is. Minden konyhapult mögött van egy történet, amit eddig csak kevesen ismerhettek, de hála a műsornak, új karakterek bontakozhatnak ki.

Mengyi a Konyhafőnök történetének egyik legszórakoztatóbb és legaranyosabb karaktere, aki rendkívül alázatosan dolgozik, egy pillanatra sem bízza el magát, és hatalmas vágy lakozik benne a tanulásra.

Többek között ezek a kivételes tulajdonságok repítették el őt a döntő kapujába, mivel már ott van a legjobb három között. Szerdán is hozta a kötelezőt, két remek tányért rakott össze, így nem volt kérdés, hogy a galérián a helye.

Gáspár Laci már ott is van a nagy autós túrán a Lamborghinijével

Miután Fördős Zé kimondta a nevét, elsírta magát az interjúszobában, ahol nagyon érzelmes szavakat fogalmazott meg, elsősorban a családjához, akik maximálisan támogatják őt. Mengyi szerint olyan boldog, hogy maga a szó nem takarja azt a komplex érzelmet, amit érzett a döntés kapcsán.

„Olyan jó érzés, és jó emberek vesznek körül.” – mondta a versenyző, aki nagyon szerencsésnek tartja magát, mivel a családja mögötte áll. „Csak biztatnak, hogy menjél, csináld, és ez hihetetlen érzés. Nem tudom, hogy előző életemben milyen szent lehettem, hogy most egy ilyen családot hozott a sors.”