Óriási számokat produkál az Instán Tóth Andi

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 28. - 18:11

A közönség imádja, szinte teljesen eltűntek az utálói, köszönhetően annak is, hogy nem reagál a bántó kommentekre, és szenzációsan teljesít a Dancing with the Stars 2-ben.

Valami hasonló történik, mint egy évvel ezelőtt Sztárban Sztárban, amit sokak szerint Tóth Andinak kellett volna megnyernie. A fiatal énekesnő nem egyszer nemzetközi szintet hozott, ám végül be kellett érnie egy második hellyel.

Azokban a hetekben sokan álltak mellé, olyanok is, akik korábban nemigazán kedvelték. A páratlan tehetsége meggyőzte az embereket, és valami hasonló történik vele a Dancing with the Stars második évadában.

Nagy vágya volt, hogy szerepelhessen a második szezonban, aminek jelenleg a legnagyobb favoritja. Őrületes teljesítményt nyújtott Andrei Mangra oldalán, és ez csak a kezdet. Csak úgy özönlöttek a kommentek, ipari mennyiségben, mindenki csak dicsérte.

Exatlon-Franciska pankrátornak készül Amerikában, mindent elmondott

Rögtön nagyon magasra rakta a lécet, és nehéz elképzelni, hogy nem lesz ott a döntőben. A show utáni posztja már lassan 30 000 like-nál jár, és közben 222 000 fölé nőtt a követők száma az Instagram oldalán.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.