Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Fenomenálisan nézett ki Tóth Andi csütörtök este, díjat is nyert (videó)

Újabb díjat zsebelt be Tóth Andi, aki a közösségi média sztárja, és nem először vehetett át hasonló elismerést.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andira nagy esztendő várhat, ami egyúttal rendkívül izgalmas is, hiszen visszatér az RTL-hez, ahol egykor minden elkezdődött számára. 10 évvel ezelőtt szerepelt az X-Faktorban versenyzőként, akkor még gyerekként.

Rögtön tudni lehetett, hogy ő fogja megnyerni a versenyt, és így is lett. Sokan nemzetközi karriert jósoltak neki, és ugyan ez azóta sem valósult meg, népszerűsége töretlen, és mivel még mindig fiatal, bármit elérhet az életben, csak ki kell tartania. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Jelenleg főként a saját ruhamárkájával foglalkozik, és nem kizárt, hogy a közeljövőben visszatér a színpadra. Talán majd az X-Faktor mentori szerepe ébreszti rá a dolgokra, rengetegen vágynak arra, hogy Andi reaktiválja magát, mert nagy tehetség, különleges hanggal a torkában, és nem mellesleg zseniális formában van.

Legutóbb is szenzációsan nézett ki, látványos sminket kapott, és egy újabb díjat vehetett át. Hatalmas táborral rendelkezik a közösségi médiában, és ez olyasvalami, amit senki nem vitathat. Ha kíváncsiak vagytok Andi esti szettjére, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani a videókért.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.