Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Ilyen különleges Tóth Andi kapcsolata a rendkívül intelligens kutyájával (videó)

Még ennyi idő után is meg tudja lepni Tóth Andit, hogy a kutyája milyen intelligens, okos, és gyakorlatilag mindent ért.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem véletlenül a kutya az ember legjobb barátja, és azok, akik nem tartják őket okosnak, nagyon nagy tévedésben élnek. Számos embernél okosabbak, érzőbbek, empatikusabbak, és még sokáig folytathatnánk a sort. Ha tudnának beszélni, egészen más értelmet nyerne egy kutya létezése, de sajnálatos módon ez nem adatott meg számukra.

Ugyanakkor a szemeikkel, a mozdulataikkal, az ugatásukkal és az energiáikkal nagyon is jól tudnak kommunikálni. Számos sztárnak, hírességnek, ismert embernek van kutyája, és nem titok, mi is hatalmas állatbarátok vagyunk, akik igazi, teljes értékű családtagként tekintenek ezekre a különleges lényekre. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Tóth Andinak régi álma volt egy saját kutya, és amikor beköltözött a kertes házába, mindez valóra válhatott. Marics Peti csak rövid ideig lakott velük, mert tönkrement a kapcsolatuk, és hiába szerették volna egyes rajongók, azóta sem tértek vissza egymáshoz. A Valmar sztárja jelenleg Balin nyaral, ahol remekül érzi magát.

Andi sem unatkozik, idehaza tölti az idejét, és a kutyája, Bailey több mint fontos szerepet tölt be az életében. Egy olyan barátra, családtagra lelt benne, akiben soha nem kell csalódnia, és ebben az 1 évben is annyi szeretetet adott, amire sok esetben csak a kutyák képesek. Mindig különleges látni azt, amikor egy páros között ilyen szoros a kapcsolat.

Az énekesnő készített pár új videót a kutyájával, aki annak ellenére értette meg a kérést, hogy azelőtt soha nem tanította arra Andi. Ez egy újabb példa arra, hogy egy kutya messze többet ért, mint azt sokan gondolják, mert mindig figyelnek és tanulnak. A videókat erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.