Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Tóth Andi az elmúlt két napban hét karácsonyi filmet nézett meg

Tóth Andi nagyon várja a karácsonyt, és már most megkezdte a visszaszámlálást, nála jobban nem sokan szerethetik az ünnepeket.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi egyenesen rajong a karácsonyért, hiába gondolják róla sokan azt, hogy a nyár a kedvence. Valójában még az őszt is jobban szereti, imádja azokat a színeket, szóval távolról sincs arról szó, hogy odalenne a nyári hónapokért, ugyanakkor nem is utálja azokat.

Ha tehetné, minden egyes nap karácsonyi életérzésben élné az életét, és sajnálja, hogy az ünnepek csak pár napig tartanak. Ez csak részben igaz, mert Andi már bőven novemberben karácsonyi hangulatba kerül, és a december a legkedvesebb hónap számára, amit semmi más nem múlhat felül nála. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Már most megkezdte a hangolást, hiába írunk csak július elejét. Olyannyira igaz ez, hogy az elmúlt két napban összesen hét karácsonyi filmet nézett meg, amivel valószínűleg rekorder idehaza ebben a pillanatban, és ebben a hónapban. Szó szerint megkezdte a visszaszámolást, és már tölti is a következő filmet.

„Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, amúgy 173 nap van karácsonyig. Ez a hetedik karácsonyi film volt, amit megnéztem az elmúlt két napban, és most töltöm épp a nyolcadikat. Még van kettő, amit meg akarok nézni a héten. Iszonyatosan várom a karácsonyt.” – osztott meg a videójában Tóth Andi.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.